Monday 2 July 2012

LENS EXPERT

Köp dina linser av en expertVi har som ambition att bli en av Europas ledande leverantörer av kontaktlinser till privatpersoner. Lensexpert tillhör en koncern som har levererat linser direkt hem till linsanvändare i över fem år och vi har under denna period postat över 100 000 försändelser och många miljoner kontaktlinser. Som konsument kan du lita på oss. Vi följer den svenska konsumentlagstiftningen och vi är registrerade i Vårdregistret. Vi är flexibla vid reklamationer och återköpsärenden enligt mottot: "Kunden har alltid rätt".

Direkt hem i brevlådan

Vi postar alla våra försändelser ifrån vår distributionscentral Stockholm direkt hem till våra kunder inom hela EU. I de fall kundens brevlåda/brevinkast är för litet hamnar paketet hos det lokala postombudet och kontaktlinserna kan hämtas upp där.

Alla produkter - Alla märken

I vårt sortiment finns alla stora märken och vi har direktavtal med tillverkarna. Det är alltid originaprodukter ämnade för försäljning inom EU som vi tillhandahåller och vi garanterar att det äkta varor med adekvat hållbarhetstid.

Smidighet och professionalism

Lensexpert marknadens smidigaste e-handelssajt för kontaktlinser och professionell kundservice (både via telefon och email) i kombination med låga priser och snabba leveranser. Vi vet att det endast är genom att erbjuda en överlägsen service till våra kunder som vi kommer att finnas på denna marknad om 10 år.

Kvalité i alla led

Det system som vi använder för paketering och distribution är mycket avancerat och gör att vi kan lova marknadens mest träffsäkra leveranser med obefintliga felmarginaler. Vi skickar helt enkelt rätt produkt till rätt person.

Kontakta oss

Hör gärna av dig till oss med frågor och synpunkter. Vi vill ha en nära kontakt med kunder och leverantörer för att förbättra våra tjänster. Här hittar du våra kontaktuppgifter 
click here for more details

No comments:

Post a Comment